Anna Eva Marlene

Jag är en passionerad konstnär som målar ifrån hjärtat. Färgstark och uttrycksfull person som förmedlar detsamma i min konst. Jag inspireras utav djur natur och situationer ur livet. Situationer runt om i världen är något som ofta syns och tolkas i mina bilder.

Jag målar bland annat den starka kvinnan med naken vacker själ eller kropp. En stark rawmodel! Power! Först målar jag en ide och bakgrund som kommer till mig i bilder.  Men ibland blir en bakgrund till bara för att jag måste använda upp överbliven färg!

Sen föds det motiv ur det.

Ofta i samband med specifika händelser så som möten med människor, djur eller så kan det komma från ”tecken” jag ser runtomkring mig i vardagliga livet. Det föds ansikten och ögon men även siluetter och fantasi.

Normalt har jag ca 3-6 tavlor igång samtidigt som jag pendlar mellan.

De står uppställda bredvid varandra, ibland inomhus men gärna ute på min gård eller både och. Jag kan stå och måla en tavla och så plötsligt föds en ide om något för en annan av tavlorna och då går jag vidare och målar det en stund. Ofta föds det ideer utifrån en tavla som leder till nästa osv.

Jag målar min själ!

Jag målar med akryl, blyerts, färgpennor, tusch och sprayfärg. Älskar att använda mig utav material med unika utryck som jag hittar överallt. Penslar skrapor händerna, you name it. Allt kan applicera en underbar färgskala med vacker form 🙂

**Jag målar gärna beställningar som alltid kommer att ha en Anna Eva Marlene känsla