Mina E. Oldmark

Jag är född och uppvuxen i översta Norrbotten i en familj av konstnärer och kreativa människor. 

Efter tre år på konstskola flyttade jag till Stockholm där jag började jobba som dekoratör och inredare vilket jag sedan gjort hela mitt liv på bland annat H&M & JC och en och annan inredningsbutik.  Lite av och på sådär, men mest på beroende på utbildningar och livet, Livet ni vet 🙂

Jag är utbildad konstnär, dekoratör koordinatör och bildterapeut. Med åren har det blivit många, långa, korta  kurser jag har tillexempel gått 1 år som lärling hos guldmäster i guld & silversmide, där jag lärt mig ända från valsens grund till färdigt smycke.

Jag har hållt kurser i kroki och olje färger och keramik. Nu bor jag på Gotland, jaa ni läste rätt ! hur underbart är inte klimatet och folket på den här ön! ÄKTA. För att beskriva det med ett ord. Det är som om konsten blir mer färgglad bara av det !

Jag har en toppen agent!<3 Och hoppas på fortsatt framgång även härifrån. Jag är intresserad av och jobbar med de allra flesta material och  inredningar! Kläder tyger leror olja akvarell krita tusch kol akryl alla metaller färger färger och underbara material ja -nästan allt som är vackert, mjukt och underbart helt enkelt.

Jag ser potentiella konstverk av något slag i det mesta!